Föreningens verkstad

Hej!

Föreningen har startat upp en verkstadsverksamhet för att göra diverse småjobb i området. Syftet är att, i stället för att anlita entreprenörer för varje litet jobb så tar vi tillvara engagemanget i vår Brf och föreningen spar pengar.

Från och med nu så kommer det att via entusiaster erbjudas hjälp till boende. Det kommer också att kunna fås råd med problemlösningar rörande renovering, köksbyte, snickerier och liknande.

Verkstaden har utrustning som boende normalt inte har tillgång till – t.ex. bordssåg för att klyva brädor, golvplankor, lister på längden, fräsar för att göra snygga spårningar i trä, slipmaskiner, diverse elektriska sågar mm.

Säkerheten i verkstaden kräver att endast ansvariga får vistas och arbete där. Det är alltså inte en hobbylokal där vem som helst kan arbeta med sina projekt.

Arbetet kommer att ske på ansvariges fritid, så hjälp från verkstaden sker i mån av tid. Verkstadens erbjudande ska inte ses som ett alternativ till att anlita hantverkare, utan som ett komplement.

Kontakt med verkstaden: verkstad@logenbrf.se

Finns det fler som vill vara entusiaster i föreningen så kontakta epost@logenbrf.se

Styrelsen för Brf Logen i Ör